Tervetuloa personal trainer -yksilövalmennukseen Motion Fitiin! Saat meiltä valmennusta aina omien toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan.

Personal trainer -tiimimme muodostavat alan vahvat ammattilaiset. He huomioivat tarpeesi ja auttavat sinua päämäärätietoiseen ja säännölliseen harjoitteluun. Heidän avullaan lisäät motivaatiotasi ja kasvatat tyytyväisyyttä sekä luottamusta tekemiseesi, olkoon se sitten kunnon kohotus, painonpudotus tai vaikka maratonille valmistautuminen. Kokeneena harjoittelijana saatat puolestaan kaivata uutta potkua, tehoa tai vaihtelua tuttuun tekemiseen. Personal trainerimme kannustavat ja auttavat sinut tavoitteisiisi. Kaiken lisäksi harjoittelu personal trainerin kanssa on hauskaa. Alat voida paremmin, mikä näkyy myös arjen askareissa.


Tutustu alla oleviin personal training -paketteihimme. Jos tarvitset lisää potkua ja motivoitumista harjoittelemiseen, kannattaa sinun varata jäsenyyteesi kuuluva etuhintainen tapaaminen yksilövalmennukseen. Saat vinkkejä sekä neuvoja entistä parempaan treenaamiseen ja voit kysyä asiantuntijoiltamme mitä tahansa harjoitteluusi liittyviä kysymyksiä. Ja kun olet päässyt vauhtiin, voit halutessasi jatkaa treenaamista pt:n kanssa, lisätä tehoa ja luoda itsellesi uusia tavoitteita 1 kk, 3 kk ja 6 kk paketeillamme. Lue alta lisää, ja ota yhteyttä!