Motion Fit kuntosali on loistava paikka niin aloittelijalle, peruskuntoilijalle kuin kokeneellekin harjoittelijalle. Kuntosalimme on käytössäsi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Tilamme ovat aina siistit ja viihtyisät. Meiltä löytyy harjoituslaitteita monipuoliseen kuntoiluun ja treenaamiseen. Kokeile esimerkiksi aerobisia laitteita ja painopakkalaitteita tai harjoittele vaikkapa oman kehon painolla toiminnallisen harjoittelun alueella. Kehitä monipuolisesti fyysisen kuntosi eri osa-alueita; liikkuvuutta, kestävyyttä, koordinaatiota, sekä lihastasapainoa. Kuntosalillamme voit aina harjoitella vapaasti omien toiveidesi mukaan. Jos salikortin hankkiminen mietityttää, olet tervetullut kokeilemaan kuntosaliamme kerran veloituksetta päivystysaikana (katso aukioloajat alhaalta).
Personal trainerimme tarjoavat sinulle henkilökohtaista valmennusta. Heiltä saat harjoitteluusi laadukasta ohjausta, pääset järkevästi alkuun, lisäät motivaatiota, sekä säännöllisyyttä ja saavutat tavoitteesi helpommin. Tarjoamme ensimmäisen tapaamisen edulliseen hintaan 19,90 €, ja voit heti kysyä vinkkejä harjoitteluusi. Lue lisää täältä. 


Tavoittelet sitten ryhtiä, muotoa tai haluat vain voida paremmin, on kuntosalimme sinun paikkasi. Muistathan, että liikunta on myös pitkän iän ja hyvän terveyden salaisuus. Tervetuloa kuntosalillemme!

Ota yhteyttä!